21 april 2018
16:00

Carlstad United BK

Referat: Karlslunds IF HFK - Carlstad United BK

Det blev tyvärr förlust för Karlslunds IF HFK i dagens Div 1-match hemma mot Carlstad United. Carlstad tilldelas en straff i slutet av matchen, en straff som värmlänningarna sätter och matchen slutar 0-1.

Fasta situationer blev ett centralt moment i dagens match. Carlstads två farligaste lägen i första halvlek kommer efter fasta situationer där en frispark går direkt i stolpen medan en annan frispark styrs upp i ribban.

Karlslund å sin sida åberopar straff två gånger om i den första halvleken, den ena efter att Adam Molin fälls i straffområdet och den andra efter en hands på en svartklädd spelare i samma straffområde. Domaren väljer dock att fria båda gångerna och tar med andra ord bort två högst potentiella fasta situationer, enligt den rödblåa publiken.

I den andra halvleken har båda lagen bra lägen men det är först i den 81:a minuten som nollan spräcks och tyvärr får Karlslund inkassera en hemmaförlust.